Stichting Hartje van Goud

In 2020 heb ik naar aanleiding van de 'Haw Pin actie' een stichting opgericht. Deze stichting heeft als doel het maken van creatieve producten en organiseren van evenementen. Dit om mensen samen te brengen in onder andere moeilijke tijden zoals bijvoorbeeld de corona-crisis. Ook creëert de stichting initiatieven en organiseert de stichting evenementen waarvan eventuele opbrengsten ten goede komen aan (lokale) goede doelprojecten, waarmee de stichting zich inzet om saamhorigheid te ondersteunen en te creëren.

 

Op 22 september 2020 is er met de opbrengst van de 'Haw Pin actie' een diner georganiseerd voor 50 eenzame ouderen die aangesloten zijn bij Stichting Met je Hart Meer informatie vind je op deze pagina.

  

Wil je een steentje bijdragen? Doneer dan aan Stichting Hartje van Goud. Dat kan via onderstaande QR-code of via deze link.

NIEUW PLAN

 

In het najaar van 2020 geef ik de 'Haw Pin actie' weer een nieuwe lading. In samenwerking met lokale makers worden er mooie streekproducten verkocht waarvan € 1,- van de verkoopprijs naar Stichting Hartje van Goud gaat. Met de opbrengst zal iets (nader te bepalen) georganiseerd worden om de eenzaamheid in zijn algemeenheid in Maastricht tegen te gaan. Eenzaamheid onder jongeren is actueler dan ooit, daarom dat ik dit keer daar aandacht aan wil schenken. 

Gezien de omstandigheden is het nog afwachten wat er exact georganiseerd kan worden. Maar in ieder geval komt al het opgehaalde geld dankzij deze actie ten goede aan het tegengaan van eenzaamheid in Maastricht.

 

Voel jij je aangesproken door dit onderwerp? Stuur me een mail! 

 

Stichting Hartje van Goud

Cannerweg 249

6213 BE

Maastricht

KVK 78147956  

 

NL37BUNQ2047002524 

Oprichters: Sarah Veenhof, Karin Costongs, Pascale Kos.