teleurque

Servies met hart voor Maastricht. Omdat het Maastrichtse dialect niet alleen lekker klinkt... Het ziet er ook nog eens sjiek uit onder jouw lekkerste hepkes. 

 

Ik woon en werk in Maastricht, de stad waar ik geboren ben en die mij zo lief is. Ik teken al zo lang ik me kan herinneren en zie het als een kunst om ‘dingen’ net iets mooier te maken. Inspiratie haal ik vaak uit al het bijzonders dat de stad biedt. De architectuur, de mensen en de taal. Een zachte taal verrijkt door Franse & Duitse invloed.

 

Op een dag... Belde Lucien van Maastricht Porselein mij met een fantastisch idee. Zijn manjefieke servies voorzien van 'mijn dialect'. Het idee voor teleurque werd geboren...

 

"Neet deur veur 'nen teleur"

Bordje 20 cm

€ 11,95

Bord 27 cm

€ 16,95

Bord 27 cm

€ 16,95

Kom 11 cm

€ 10,95

Kop 23 cl

€ 9,95Dit servies is een resultaat van mijn liefde voor Maastricht en het geluk van eindeloos tafelen, waar een sjiek gedekte tafel natuurlijk deel van uitmaakt. Het leuke aan het teleurque servies is dat het overal bij past. Je combineert het eenvoudig met je huidige servies, van boterham in de ochtend tot Frans kaasplateau in de avond. Een Maastrichtse upgrade van je serviesset en tevens het ultieme cadeau met liefde voor Maastricht. Dit servies stelt je niet teleur... ;-) 

 

Het servies is van hoogwaardige kwaliteit, gemaakt door Maastricht Porselein, een Maastrichtse connaisseur op het gebied van servies. 

 

Een creatie van Sarah Leonora & Maastricht Porselein